Favicon

Een keuken voor alle gelegenheden

Een snel ontbijt of een uitgebreid diner. Een eenpersoonsgezin of juist een heel groot gezin. Amateur of chef-kok. Onze keuken is een afspiegeling van ons leven en verandert met ons mee. Hij gaat mee met onze stemmingen, volgt probleemloos de seizoenen en is altijd essentieel voor ons welzijn.

Lentefris

Zomers genieten

Helemaal herfst

Winterwonderland

Onze keukens

Onze keukens

Onze eisen aan een complete keuken zijn sterk veranderd. Daarom bieden onze complete keukens een krachtige combinatie van functionaliteit en persoonlijke keuzemogelijkheden. Waar de keuken vroeger het domein was van moeder de vrouw, is het nu de centrale plek voor het hele gezin. Dit is mede doordat we ons veel bewuster zijn van onze voeding, we er veel meer van weten en we er ook al veel jonger in geïnteresseerd zijn. De keuken is veel belangrijker geworden en is voor de meeste huishoudens een essentieel onderdeel van hun totale woonconcept. Daarom is één aspect heel belangrijk voor de keuken van vandaag: de veelzijdigheid om te kunnen veranderen.

Mee veranderen met de seizoenen

Hoe breng je een lichte keuken in winterse sferen en een donkere keuken in lentesferen? Zoals zo vaak maken met zorg gekozen details het verschil. Eén ding is zeker: elke keuken kan op elk moment van het jaar de juiste sfeer uitstralen. Dit is heel gemakkelijk te realiseren met de juiste accessoires of decoraties: in de winter begroet de keuken ons met rood en veel lampjes, in de lente zijn het frisse tinten, zoals zachtroze of pastelkleurige elementen, in de zomer zijn de kleuren meer uitgesproken, terwijl in de herfst bruintinten en rustieke elementen de boventoon voeren. Het is belangrijk dat we niet bang zijn voor verandering en openstaan voor de veelzijdige mogelijkheden die onze keuken biedt.