Skip to content Skip to footer

KeukenStyl, keukens van Duitse topkwaliteit

Waar men nog weleens denkt dat je in Duitsland moet zijn voor Duitse keukens, is dat zeker niet nodig. Alle keukens die we bij KeukenStyl adviseren zijn van Duitse topkwaliteit. Van dezelfde keukenleveranciers als in Duitsland. En ook nog eens direct voor de juiste prijs. Dankzij onze manier van werken, krijg je inzichtelijk wat je nieuwe keuken kost en welke keuzes daar invloed op hebben. Het is bij ons niet nodig om te onderhandelen voor een korting die je uiteindelijk met het gevoel achterlaat of je de juiste prijs hebt betaald. Wij werken op een transparante manier en geven je direct de juiste prijs. Wij willen je het vertrouwen geven echt waar voor je geld te krijgen.

Duitse keukens, uit Löhne

De Duitse keukenfabrikanten staan erom bekend om keukens van zeer hoge kwaliteit te produceren. Dankzij hun vergaande automatisering van de productie kunnen zij eenvoudig een zeer uitgebreid assortiment aanbieden. Onze keukenadviseurs helpen jou om uit al die mogelijkheden de juiste keuzes te maken. Wij werken samen met de Kitchen Family dat bestaat uit twee verschillende Duitse keukenmerken, die beide één ding gemeen hebben. Kwaliteit voor kwantiteit. Zo wordt iedere keuken maatwerk.

The Kitchen Family

The Kitchen Family, oftewel de Baumann Gruppe, is een familiebedrijf in de derde generatie, met meer dan 100 jaar ervaring, en behoort tot de vijf grootste keukenmeubelfabrikanten in Duitsland. Als een van de weinige fabrikanten dragen zij met gepaste trots het Duitse milieulabel “Der Blaue Engel”, wat staat voor echt duurzaam en milieubewust ondernemen. Zo zijn onze Duitse keukens niet alleen van de beste kwaliteit. Maar gaan we ook behoedzaam om met onze omgeving.

Bauformat Keukens

Bij KeukenStyl werken wij voornamelijk met Bauformat Keukens. Bauformat Keukens
is het luxere merk binnen de Kitchen Family. Zij staan bekend om hun goede Duitse kwaliteit, mooie materialen en kleuren en innovatieve technologie. Bauformat biedt een breed scala aan verschillende oplossingen. De materialen en kleuren zijn altijd in de nieuwste trends beschikbaar. In onze adviezen in het samenstellen van jouw interieur en keuken, is het erg fijn de nieuwste trends te kunnen combineren met de stijl die jou past. Zo zorgen we niet alleen voor een passend ontwerp, maar weten we zeker dat het van deze tijd is en doen we dat op een dusdanige manier dat het nog lange tijd zo blijft.

Burger keukens

Voor goedkope Duitse keukens hebben wij de beschikking over de kwaliteitskeukens van Burger Küchen. Goedkoop is zeker geen duurkoop in dit geval. Als tweede keukenmerk van de Kitchen Family staat Burger Küchen bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap tegen aantrekkelijke prijzen. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de keukens bieden we zo bij KeukenStyl betaalbare en mooie oplossingen voor alle budgetten. Ook binnen het programma van Burger Küchen kunnen we interieur- en keukenadvies geven in alle stijlen. De programma’s van beide merken sluiten naadloos aan. Zo hoeven er geen consessies te worden gedaan, en kunnen we een keukenadvies samenstellen dat perfect bij jou wensen en budget past.