Skip to content Skip to footer

Woonsfeer Heine
in Klazienaveen

Afspraak plannen

  Contactgegevens
  Openingstijden

  Maandag en zondag:

  Dinsdag

  Woensdag

  Donderdag

  Vrijdag:

  Zaterdag:

  Gesloten

  09:30 – 17:30

  09:30 – 17:30

  09:30 – 20:00

  09:30 – 17:30

  09:30 – 17:00

  Ontdek jouw thuis bij Woonsfeer Heine in Klazienaveen

  Woonsfeer Heine in Klazienaveen is dé plek waar jouw huis een thuis wordt. Met een uitgebreide collectie van keukens, meubels, verlichting, raamdecoratie, vloeren, vloerkleden, verf, behang en woonaccessoires, biedt Woonsfeer Heine alles wat je nodig hebt om jouw interieur persoonlijk en uniek te maken.

  Bij Woonsfeer Heine begrijpen ze dat interieur meer is dan alleen een keuken of meubels; het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. Daarom bieden ze niet alleen producten aan, maar ook persoonlijke benadering en advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of landelijke stijl, Woonsfeer Heine heeft voor ieder wat wils.

  De winkel in Klazienaveen is meer dan alleen een plek om te winkelen; het is een inspiratiebron. De prachtig ingerichte showroom toont hoe verschillende stijlen meubelen gecombineerd kunnen worden met jouw keuken en andere elementen van jouw interieur. Dit maakt het makkelijker om te visualiseren hoe de producten in jouw eigen huis zouden staan.

  Woonsfeer Heine staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Met een hoge klanttevredenheidsscore en talrijke positieve beoordelingen, kun je erop vertrouwen dat je goed geholpen wordt. Hun deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw woonplezier.

  Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring waar kwaliteit, stijl en service samenkomen, dan is Woonsfeer Heine de perfecte bestemming. Plan een bezoek aan hun showroom aan de Doorndistel 16 in Klazienaveen, of neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek. Laat Woonsfeer Heine jou helpen om van jouw huis een plek te maken waar je je écht thuis voelt.