Skip to content Skip to footer

De Tijd Wonen,
design uit Leeuwarden

Afspraak plannen

  Contactgegevens
  Openingstijden

  Maandag en zondag:

  Dinsdag:

  Woensdag:

  Donderdag:

  Vrijdag:

  Zaterdag:

  Gesloten

  10:00 – 17:30

  10:00 – 17:30

  10:00 – 18:00

  10:00 – 17:30

  10:00 – 17:00

  Alleen de mooiste meubelen

  Als je op zoek bent naar een meubelzaak die niet alleen een breed assortiment aan stijlvolle meubels en keukens biedt, maar ook een persoonlijke benadering en deskundig advies hoog in het vaandel heeft staan, dan is De Tijd Wonen in Leeuwarden de perfecte keuze voor jouw interieurbehoeften.

  Gelegen op het winkelpark De Zwette, biedt De Tijd Wonen meer dan 2500m² aan wooninspiratie. Dit maakt het een van de grootste meubelzaken in de regio, met een ruime keuze aan woonstijlen die passen bij Leeuwarden en de rest van Noord-Nederland. Of je nu op zoek bent naar moderne design meubels of de mooiste keukens, De Tijd Wonen heeft iets voor elke smaak.

  Kwaliteit staat voorop bij De Tijd Wonen. Dit ziet je terug in de zorgvuldig geselecteerde collectie, die bestaat uit meubels en keukens van enkele van de beste fabrikanten en merken uit Europa, zoals Musterring, Artisan, en Nederlandse trots zoals Interstar, Artifort, Harvink, en Havee Meubelen.

  Een echt familiebedrijf, De Tijd Wonen hecht veel waarde aan klantrelaties. Bij elk bezoek word je herkend en behandeld met de persoonlijke aandacht die jij verdient. Dit betekent dat je niet alleen een keuken of meubels koopt, maar ook een ervaring die verder gaat dan de aankoop zelf.

  Ben je op zoek naar maatwerk? De Tijd Wonen is gespecialiseerd in kasten en keukens op maat, waarbij je de mogelijkheid hebt om een keuken of wandkast te laten ontwerpen en monteren die perfect past bij jouw ruimte en stijl.

  Voor degenen die waarde hechten aan comfort en design, biedt De Tijd Wonen een uitgebreide collectie zitbanken die je naar eigen wens kunt samenstellen. Zo creëer je een zitruimte die niet alleen comfortabel is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

  De Tijd Wonen is niet zomaar een meubelzaak; het is een bestemming waar je terecht kunt voor kwaliteitskeukens en design meubels, persoonlijke service en deskundig advies, allemaal onder één dak. Bezoek De Tijd Wonen in Leeuwarden en laat je inspireren voor jouw volgende interieurproject.