Skip to content Skip to footer

De juiste keukenapparatuur

In de keuken wordt het leven gevierd, met lekker eten en veel gezelligheid. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken weer jouw favoriete plek wordt, staan we jou graag bij met interieuradvies. Onze experts luisteren goed naar jouw wensen en stellen op basis daarvan een ontwerp samen voor jouw droomkeuken. Zo bent je verzekerd van een keuken vol praktische oplossingen en met precies de keuken apparatuur en accessoires die je wenst, ingebed in een smaakvol en strak design. Laat je inspireren!

Siemens inbouwapparatuur

De nieuwe StudioLine van Siemens is een exclusieve lijn keukenapparatuur met innovatieve eigenschappen en een vooruitstrevend design. Zo is de nieuwe iQ700-oven uitgerust met de Individuele bruining-functie, die keuze biedt uit vijf verschillende bruiningsniveaus. En terwijl het gerecht in de oven wordt bereid, houdt de geïntegreerde camera het bruiningsniveau in de gaten – natuurlijk kan je ook zelf even meekijken via jouw smartphone. En dankzij de vaste wateraansluiting van de oven is er altijd vers water om mee te stomen.

De Home Connect-apparaten van Siemens, te bedienen vanaf jouw smartphone, bieden door hun slimme sensoren allerlei extra functies. Als je in de supermarkt staat, kunt je dankzij een camera even in de koelkast spieken wat je nog nodig hebt en vervolgens de oven vast aanzetten. Als het gerecht dan eenmaal staat te garen, stuurt de oven je vanzelf een notificatie wanneer het klaar is.

Jouw Siemens-apparatuur werkt ook samen, bijvoorbeeld doordat het afzuigsysteem zich automatisch aanpast aan de stand van de kookplaat. En mocht zich ooit een probleem voordoen, dan kan een servicemonteur dat dankzij de wifiverbinding op afstand snel oplossen. Niet voor niets staat Siemens al jaren voor onovertroffen design, exclusieve techniek en gebruiksgemak: zo kunt jij extra genieten van jouw eigen keuken.

Bosch Keukenapparatuur #LikeABosch

Met Serie 6 en Serie 8 biedt Bosch twee elegante en uniforme lijnen keukenapparatuur voorzien van de nieuwste technologieën. Dankzij SoftClose laten ovens en koelkasten zich bijvoorbeeld sluiten met een zacht duwtje, wel zo prettig. En die oven denkt graag met je mee: de functie PerfectRoast Plus houdt met slimme temperatuur- en vochtmetingen nauwkeurig bij wanneer het gerecht klaar is. Eenmaal verbonden met de Home Connect-app weet je ook meteen hoelang het nog duurt voor het gerecht klaar is – en de assistent kan je zelfs adviseren welke temperatuur het beste is om jouw ossenhaas medium rare te krijgen. Er is ook een SteamPlus-functie, die de perfecte balans creëert tussen stoom en warmte. Zo blijft jouw gestoomde groente lekker knapperig en het gevogelte of de vis lekker mals.

Over het schoonmaken van de oven hoef je je ook geen zorgen meer te maken: het automatische pyrolysereinigingsprogramma verhit de oven tot zeer hoge temperaturen, waardoor ook de laatste etensresten tot as verbranden. Die kan je na afloop eenvoudig opvegen: klaar is Kees.

Van hoge tot compacte ovens, van ingebouwde espresso-automaten en warmhoudlades tot inbouwmagnetrons; met het innovatieve bedieningsgemak van alle Bosch-apparatuur ben je in jouw nieuwe keuken verzekerd van superieur kookgemak in strak uitgevoerd design.

AEG Matt Black Line

Met de MattBlackLine heeft AEG een nieuwe serie keukenapparatuur gelanceerd, die dankzij de matte glasafwerking een fraaie, diepzwarte uitstraling geeft aan de gehele keuken. Dankzij een speciaal graveerproces verkrijgt het ondoorzichtige glas zijn matte effect, waarbij de textuur er tevens voor zorgt dat vingerafdrukken niet zichtbaar zullen zijn.

Vanzelfsprekend sluit het design van de keukenapparaten in de MattBlackLine naadloos aan op het matzwarte palet. De ovens in deze keukenlijn zijn daarbij uitgerust met de nieuwste snufjes, maar toch eenvoudig te bedienen. Geen ingewikkeld dashboard, maar een slimme Command-knop, die alle functies in een handomdraai kan instellen. Stomen? Geen probleem: de Steamify-functie stelt zelf het juiste stoomniveau in op basis van de ingegeven oventemperatuur.

Het assortiment van matzwarte afzuigkappen completeert jouw keukendesign: de fluisterstille zuivering begint vanzelf als de kookplaat wordt ingeschakeld. En is de Pure Black inductiekookplaat uitgeschakeld, dan vormt die weer een geheel met de rest. Zo combineert de MattBlackLine functionaliteit subtiel met strak design.