Skip to content Skip to footer

Decokay Oost
jouw interieurexpert in Assen

Afspraak plannen

  Contactgegevens
  Openingstijden

  Maandag en zondag:

  Dinsdag – donderdag:

  Vrijdag:

  Zaterdag:

  Gesloten

  09:00 – 18:00

  09:00 – 20:00

  09:00 – 17:00

  Jouw expert in interieurinspiratie en kwaliteit

  Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw interieur? Zoek niet verder, want Decokay Oost in Assen is de plek waar je moet zijn. Met meer dan 65 jaar ervaring als familiebedrijf, biedt Decokay Oost een ongeëvenaarde expertise in huisdecoratie, maatwerkkasten en keukens.

  Bij Decokay Oost vind je een uitgebreid assortiment aan verf, behang, gordijnen, raamdecoratie, vloeren, maatwerkkasten en keukens. Of je nu jouw woonkamer wilt opfrissen met nieuwe kleuren, je slaapkamer wilt verrijken met stijlvol behang, een nieuwe keukens of jouw gehele huis een make-over wilt geven, Decokay Oost heeft alles wat je nodig heeft. Gratis parkeergelegenheid maakt het bovendien gemakkelijk om op je gemak te winkelen.

  Wat Decokay Oost onderscheidt, is hun persoonlijke aandacht en exclusiviteit. Je krijgt niet alleen toegang tot een breed scala aan producten, maar ook tot persoonlijk stijladvies en een uitgebreide service. De vakkundige stoffeerders en monteurs van Decokay Oost zorgen ervoor dat jouw nieuwe interieur en keuken perfect worden geïnstalleerd.

  Als je op zoek bent naar kwaliteit, dan zijn de A-merken en het voordelige huismerk van Decokay Oost een uitstekende keuze.

  De showroom van Decokay Oost wordt regelmatig gerestyled, zodat je altijd de nieuwste trends en stijlen kunt ontdekken1. Of je nu een klassieke, moderne of eclectische smaak heeft, Decokay Oost heeft iets voor iedereen.

  Kortom, voor een deskundig advies, kwaliteitsproducten en een service die je verdient, is Decokay Oost in Assen jouw bestemming. Bezoek hun winkel aan de Borgstee 2 en laat je inspireren voor jouw volgende interieurproject. Jouw huis verdient het allerbeste, en bij Decokay Oost kun je dat vinden.