Skip to content Skip to footer

Voor jou als woonspecialist

Hoe wij werken

Wij nemen alle zorg uit handen, van ontwerp tot oplevering van jouw showroom

Alle zorg uit handen

GARANT Keukens biedt retailers in zowel de woon- als keukenbranche ondersteuning in het succesvol verkopen van keukens. Door de inzet van expertise op alle facetten van de bedrijfsvoering en marketing word jij als ondernemer ondersteund, daar waar jij dat wenst en nodig hebt. Maatwerk waar nodig, standaardisatie waar het kan. Dat alles op een eerlijke en transparante manier, zodat heel duidelijk is waar voor jou als ondernemer onze meerwaarde ligt.

Een concept, speciaal voor woonspecialisten

Onderscheidend vermogen wordt gevonden in het zeer hoge niveau van service, advies en het ontzorgen van de consument bij de inrichting van het interieur. Daarin wordt zoals gezegd gekeken naar de samenhang en het totaalbeeld van het interieur waar ook de keuken onderdeel van is.

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent.

Wij benaderen keukens vanuit het perspectief van jouw klant. Een hoge klanttevredenheid biedt jou de meeste kansen voor succes in de toekomst. Jouw kennis van jouw klant en onze ondersteuning daarin zijn essentieel. Ondersteuning zodat jij oog houdt op de consument. Maar ook ondersteuning in de bedrijfsvoering, zodat je grip houdt op de kosten. En zo je handen vrij hebt om dat te doen wat je het liefste doet. Jouw klant het interieur en straks ook de keuken van hun wensen te geven, en zo de basis te leggen voor tevredenheid en succes.
De beste kwaliteit

Ontdek onze merken

De keuze om te starten met keukens is bepaald niet eenvoudig. Er zijn zoveel mogelijkheden, van indeling tot materialen, van kleuren tot de selectie van gewenste apparatuur. Maak je zich geen zorgen: binnen KeukenStyl werken we met een selectie aan leveranciers die in alle behoeften van jouw klant kunnen voorzien. Leveranciers met een ijzersterke reputatie en ondersteuning om jouw klant naar tevredenheid te bedienen.

Merken
0
Mogelijkheden
0
Soet Compleet in Wonen Bergambacht

Het KeukenStyl concept kwam als geroepen, want zij hebben een doortimmerde retailvisie voor de toekomst eentje die perfect past bij onze ambities. Bovendien hebben zij een schat aan kennis van de markt, die ze beschikbaar stellen via cursussen en trainingen. In de samenwerking was niets hun te veel, dat was voor ons erg fijn.

Bron:

Lennis Soet

Advies

Waarom kiezen voor KeukenStyl?

Via Garant zijn we in contact gekomen met de mensen achter KeukenStyl, dankzij wie we een aantal vliegen in één klap konden slaan. In onze showroom hebben we met hen zes mooie keukens opgebouwd, die een goed beeld geven van wat er mogelijk is in smaak, uitrusting en uitstraling. We zagen het als een mooie upgrade van zowel onze winkel als onze dienstverlening.

Dankzij de samenwerking met KeukenStyl hebben we ons woonaanbod in korte tijd kunnen uitbreiden met keukens, waarbij de vertrouwde Soet-kwaliteit altijd gegarandeerd is gebleven. We zijn dan ook zeer blij met onze keuze; die heeft enorm goed uitgepakt.

TBD

TBD

Tom van BeemTom van BeemWennekers WonenSimon SoetSimon SoetSoet Compleet in WonenJelle van der WalJelle van der WalDe Tijd WonenHarrie HeineHarrie HeineHeine Woonsfeer
KeukenStyl in het nieuws

Recente artikelen