Skip to content Skip to footer

Het keukenontwerp

Het ontwerpen van nieuwe keuken bestaat uit duizend keuzen. Welke kleur krijgen de kastjes en de muren, wat wordt het formaat koelkast en waar komt de oven? Omdat het je al snel kan duizelen bij alle mogelijkheden, gaan we bij KeukenStyl eerst aandachtig met jou in gesprek: hoe ziet de keuken van jouw dromen eruit? Wat wil je er allemaal kunnen doen? Pas als wij een goed beeld hebben van jouw keukenleven, dan gaan we samen aan de slag voor een designadvies dat bij jou past. Daarbij kijken we ook verder dan alleen de keuken. De keuken is steeds meer het middelpunt van het huis. Dat maakt het heel belangrijk dat het interieur en de keuken goed op elkaar afgestemd zijn. Dankzij de jaren ervaring van de woonspecialisten van KeukenStyl kunnen wij als geen ander een compleet persoonlijk interieur- en keukenadvies geven. Zo kunnen wij jou op je wenken bedienen – en heb je altijd een volledig beeld van hoe jouw woonruimte eruit komt te zien.

Jouw keuken samenstellen

Bij het samenstellen van een keuken moet je ook denken aan alle materialen die beschikbaar zijn. Hout, marmer, composiet, staal, matzwart of juist glimmend, natuurlijk of modern, mediterraan of nordic: de toegepaste materialen geven een keuken een eigen stijl en sfeer. Het is daarom belangrijk dat die materialen niet alleen mooi zijn, en natuurlijk van de hoogste kwaliteit, maar dat ze ook goed voelen. Maakt je zich geen zorgen: bij KeukenStyl vind je een breed assortiment aan materialen, waardoor jij altijd zal vinden wat je zoekt. Wij maken een persoonlijk moodboard waarbij alle materialen in het huis op elkaar afgestemd worden. Van de vloer, de stof van de bank tot de raamdecoratie en de materialen gebruikt in de keuken. Wij zorgen ervoor dat jouw huis als thuis voelt.

De juiste keukenapparatuur

In de kookplaat geïntegreerde afzuiging, ovens die zelf weten wanneer een gerecht gaar is en apparaten die zich met een app laten bedienen: keukenapparatuur wordt steeds slimmer. Maar het draait natuurlijk allemaal om de vraag: ga je het ook gebruiken? Alles is mogelijk, van stoomovens tot vacuümlades, maar wil je dat ook? Samen analyseren we jouw keukenbehoeftes en stemmen de selectie van kookapparatuur daarop af, opdat jij precies krijgt wat jij wilt hebben. Wij werken met de beste merken als Siemens, Bosch, AEG en het best bewaarde geheim uit Zwitserland, V-Zug. Allemaal merken die staan voor de nieuwste innovaties, uniek design, en niet onbelangrijk, een ijzersterke klantenservice voor mocht er onverhoopt in de loop der tijd iets mis zijn met jouw apparatuur. Wij staan voor de producten die wij aanbieden.

Plek voor een eilandkeuken?

In Nederland hebben de meeste huizen een open keuken. Juist dan past het mooi om te kijken of een eilandkeuken de beste oplossing biedt. Zo verbind je de keuken met de woonruimte en ontstaat er een mooi geheel. Een kookeiland kan in allerlei vormen en maten worden gerealiseerd. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Bij KeukenStyl durven we verder te gaan door ook te kijken of de keuken wel op de juiste plek in het huis staat, en kijken we altijd naar het totale interieur.

De talloze mogelijkheden van Duitse keukens

Duitse keukens staan er bekend om, dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn in het ontwerp. Hoogwaardige en stijlvolle oplossingen benutten iedere ruimte die beschikbaar is. Slimme opbergmogelijkheden, flexibele lade indelingen en vele verschillende maatvoeringen, zorgen ervoor dat alle wensen die we in kaart hebben gebracht ook in het keukenontwerp meegenomen kunnen worden. De Duitse keukens staan niet allen bekend om de hoge kwaliteit maar ook om de vele toepassingen van materiaalgebruik. Door uit de duizend en één mogelijkheden de keuken samen te stellen die bij jou past, lukt het de adviseurs van KeukenStyl om van iedere keuken een maatwerk keuken te maken. Met een uitstraling en gebruiksgemak die voelt als een maatpak.