Skip to content Skip to footer

Wennekers Wonen,
de kunst van wonen vanuit Groesbeek

Afspraak plannen

  Contactgegevens
  Openingstijden

  Maandag en zondag:

  Dinsdag – Vrijdag:

  Zaterdag: 

  Gesloten

  09:30 – 17:30

  09:30 – 17:00

  Leer ons kennen: jouw huis, jouw stijl

  Wennekers Wooncentrum in Groesbeek is dé plek waar inspirerende trends en tijdloze elegantie samenkomen om jouw persoonlijke droominterieur te realiseren. Met een focus op maatwerk en exclusieve materialen, biedt Wennekers Wonen een unieke ervaring die verder gaat dan alleen meubel- en keukenverkoop. Het is een plek waar esthetiek en comfort hand in hand gaan, en waar elke klant wordt gezien als een partner in het ontwerpproces.

  Bij Wennekers Wonen begrijpen ze dat woongeluk essentieel is voor levensgeluk. Daarom streven ze ernaar om een interieur te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een oase van comfort biedt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne twist, de stijlexperts van Wennekers staan klaar om je te voorzien van een interieur dat klasse en persoonlijkheid uitstraalt.

  Elk detail wordt met zorg gekozen en elk meubelstuk wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Dit betekent dat je bij Wennekers Wonen niet alleen een meubel koopt, maar een volledige ervaring waarbij jouw visie centraal staat. Van het eerste gesprek onder het genot van een goede kop koffie tot het moment dat je jouw vernieuwde ruimte binnenstapt, het team van Wennekers zorgt ervoor dat jouw interieurwensen werkelijkheid worden.

  De winkel biedt een breed scala aan topmerken en materialen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien is Wennekers Wooncentrum CBW-erkend, wat extra zekerheid biedt op het gebied van garantie en service. Met flexibele openingstijden en de mogelijkheid voor persoonlijk advies, is Wennekers Wonen toegankelijk en klantgericht.

  Kortom, voor een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt, waar stijl en comfort samensmelten, en waar elk detail telt, moet je bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek zijn. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.